HATAY / ANTAKYA - Şehit Nizam Akdeniz Ortaokulu

Mrt

Tarihimizin en önemli zaferleri arasında yer alan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin üzerinden tam 109 yıl geçti.Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Savaşı'nın 109.yıldönümü okulumuzda düzenlenen anma programı ile kutlandı..Programı hazırlayan Din Kültürü Öğretmeni Emine Kozan'a, Müzik Öğretmeni Ceren Bozkurt'a ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

14 Mart Pi günü okulumuzun matematik öğretmenleri Esra Öz, Şerife Altuner ve sevgili öğrencilerimiz tarafından hazırlanan çeşitli etinliklerle kutlandı.

Mrt

Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 12 Mart 1921'de Milli Marş olarak kabul edilmesiyle "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" nün 102. yıl dönümü nedeniyle program düzenlendi.

Şbt

Hatay genelinde düzenlenen okullararası satranç turnuvasına katıldık. Öğrencilerimizin gösterdikleri çaba ve gayretlerinden dolayı tebrik ederiz. Başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuz rehber öğretmeni Ayşe Arslan Parıldar tarafından velilerimize Akran Zorbalığı ve Psikososyal Destek Eğitim Programı kapsamında seminer düzenlenmiştir. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Depremde hayatlarını kaybeden tüm öğretmenlerimizi de anıyoruz ve onların da gününü kutluyoruz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 100.YÜZYILI OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda yürütmüş olduğumuz A.I. in 5 Steps( 5 adımda Yapay Zeka) E-twinning Projemiz Avrupa Kalite Etiketi ödülünü kazanmıştır. Proje yürütücüsü Nalan GÜL ŞAHUTOĞLU 'na ve projede emek veren öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.